Soloinnhold for D&D Online

Atari og Codemasters forteller at Dungeons & Dragons Online: Stormreach har fått mye nytt innhold, spesielt utviklet for solospillere.

Dungeons & Dragons Online: Stormreach er basert på det populære Dungeons & Dragons-universet fra Wizards of the Coast. Spillet utvikles av Turbine, driftes i Europa av Codemasters og utgis av Atari. Nå kan europeiske gamere glede seg over massevis av nytt innhold for spillet.

Det nye innholdet inkluderer blant annet at over 20 grotter rundt om i Stormreach Harbor kan spilles i enspillermodus. Dermed kan spillere gå på episke oppdrag alene, og slipper å engste seg over om noen andre plukker med seg alle godsakene og erfaringspoengene.

Dessuten kan enspillermodusen fungere som en opplæringsdel for nye spillere, slik at de kan forberede seg for store samarbeidsoppdrag senere i spillet. Turbine-sjef Jeffrey Anderson forteller at dagens kunngjøring understreker Turbine sitt ønske om å gjøre spillet morsomt og tilgjengelig for alle typer spillere.

Mer om Dungeons & Dragons Online: Stormreach kan du finne på spillets offisielle nettsted, hvor du også får mulighet til å teste spillet gratis for å finne ut om det er noe for deg.

Siste fra forsiden