Apex Legends

– Solomodusen var ødeleggende for Apex Legends

Respawn forklarer hvorfor man fortsatt ikke kan spille skytespillet alene.

EA

Respawn Entertainment klasket nylig på en permanent duomodus til battle royale-spillet Apex Legends. I den forbindelse begynte fans igjen å etterspørre en modus for de som vil spille alene, men foreløpig ser det dårlig ut.

Apex Legends passer best med lagkamerater, mener Respawn.
EA

I et innlegg på sine nettsider forklarte utvikleren at en solomodus rett og slett ikke passer med spillets filosofi. Faktisk opplevde Respawn at solospilling hadde en negativ effekt da modusen ble prøvekjørt i fjor.

– Da vi introduserte solospilling som en midlertidig modus i fjor, så vi faktisk at den var ødeleggende for spillet, spesielt med tanke på å holde på nye spillere. Vi har designet figurene og deres evner for å passe sammen med hverandre i en lagsetting, og når man spiller alene blir noen av figurenes evner ubrukelige.

Les også: – Apex Legends fungerer ikke som solo-spill »

Ifølge teamet var dette bare én av flere grunner til at en solomodus ikke kom med i Apex Legends' nyeste oppdatering. Respawn vil likevel ikke lukke døren helt, og forteller at det arbeides videre med å finne en god løsning for solospill.

Enn så lenge kan Apex-spillere hive seg på duomodusen og den tradisjonelle triomodusen. Spillets nyeste oppdatering introduserte også spilling på både World's Edge og Kings Canyon, men i stedet for fritt kartvalg veksler spillet hyppig mellom hvilket kart som er aktivt.

Ellers har Respawn justert på en rekke våpen og enkelte figurer. For eksempel kan Lifeline finne ekstra utstyr i blå kister, mens Revenants Death Totem-evne gir spillere mer helse når de vender tilbake fra de døde. Du kan lese mer om endringene på spillets nettsider.

Trenger du inspirasjon til nettbasert flerspillermoro?
Her er spillopplevelsene du kan dele med vennene dine hjemmefra »

Siste fra forsiden