Sommersport på Wii

Nytt fra Ubisoft

Ubisoft lanserer en ny serie med festspill for allmennheten. Først ut er sommerlige aktiviteter.

I går kunngjorde Ubisoft sin nyeste merkevare, Play Zone. Dette er et merke Ubisoft skal lansere festspill til Wii under, og som de fleste festspill er disse tiltenkt massemarkedet:

En rekke aktiviteter venter deg på øya.

– Med våre nye Play Zone-spill kan Wii-spillere som liker å tilbringe tid med venner og familie kose seg med innovative og engasjerende minispill. Play Zone-merke tilbyr dem de beste spillene for å tilbringe tid sammen, og å konkurrere i en avslappet og hyggelig atmosfære, forteller John Parkes fra Ubisofts markedsavdeling i en pressemelding.

Det første spillet i Play Zone-serien er Sports Party, som kommer ut neste måned. Her blir vi tatt med til en tropisk stillehavsøy for å delta i sporter og aktiviteter som hører sommeren til. Basketball, cricket, pilkasting, badminton, volleyball, minigolf og hesteskokast er på programmet. Totalt er det ni forskjellige minispill, tre basert på basketball og et på hver av de andre.

Sports Party vektlegger tilgjengelighet, og det kan stilles inn til tre forskjellige vanskelighetsgrader avhengig av hvor erfaren spilleren er. Alle kontrollene skal være intuitive i form av bevegelser med Wii-moten, og det skal være raskt og enkelt å bytte mellom aktiviteter – eller fra enspiller til flerspiller.

Sports Party kommer i butikkene 11. juli.

Siste fra forsiden