Sonic Frontiers - DLC

Sonic Frontiers får flere spillbare figurer som ekstrainnhold

Sega har avslørt en haug med kommende gratispakker for åpen verden-spillet.

Sega

Sonic Frontiers fikk en solid mottakelse her på bruket, etter spillets lansering tidligere i november. Nå melder Sega at moroa fortsetter, med en haug med gratis ekstrainnhold.

Via Twitter slapp utvikleren detaljer om tre oppdateringer som alle skal lanseres neste år. Innholdet i oppdateringene varierer fra små ting som feiring av Sonics bursdag til nye spillbare figurer og mer historie.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Den første pakken lokker med musikk av noe slag, i det Sega kaller Juke Box. Her kommer også en fotomodus og nye utfordringsmoduser til spillet. Pakke nummer to feirer Sonics fødselsdag og introduserer en ny Open Zone-utfordring og en ny Koco.

Siste pakke er riktignok der de virkelige godbitene kommer. Her varsler utvikleren om de nevnte spillbare figurene og en ny historie å oppleve. Hvilke figurer man skal få spille som er foreløpig ikke bekreftet, men om grafikken Sega har lagt ut er et hint kan det være snakk om Tails, Knuckles og Amy.

I vår anmeldelse skrev Espen Jansen at det var nok av ting å pirke på i Sonic Frontiers. Likevel mente han at det ikke var så vanskelig å ignorere disse, fordi det «rett og slett er sabla gøy å spille».

Sonic Frontiers er tilgjengelig på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One og Xbox Series X/S.

Les hele Sonic Frontiers-anmeldelsen »

Siste fra forsiden