Sonic Frontiers

Viste nytt klipp fra Sonics åpen verden-spill

Oppdatert: Se 7 minutter fra Sonic Frontiers i ny trailer.

Oppdatering 2. juni: IGN First er underveis, og den Sonic Frontiers-fokuserte feiringen åpnet med omfattende kikk på spillet.

Se hvordan det blir å spille Sonic Frontiers.
IGN

Videoen, som du kan se til høyre i artikkelen, viser syv minutter av hvordan det blir å suse rundt som Sonic i en stor og åpen verden.

Opprinnelig sak følger.

Sega har sluppet en første teaser-video med spilling fra Sonic Frontiers – det kommende åpen verden-spillet med det blå pinnsvinet i hovedrollen.

Videoen – som du ser over – viser Sonic i full galopp gjennom vidåpne sletter. Her er også et lite glimt av spillets kampsystem, med en rekke frenetiske angrepsvarianter mot både store og små fiender.

Traileren fungerer som en kort forsmak på flere Sonic Frontiers-detaljer, som Sega lover å avsløre i løpet av juni. Det skal skje via IGN First, som har fokus på nettopp Sonic Frontiers denne måneden.

Sonic Frontiers ble opprinnelig avduket under fjorårets The Game Awards-utdeling. Den gang meldte utvikleren om «frihet i åpne soner» og en ganske annerledes opplevelse enn 2D-tilværelsen vi er vant til å se Sonic i. Spillet kommer mot slutten av året.

I andre Sonic-nyheter har Sega en ny samlepakke med pinnsvinet på vei. Sonic Origins inkluderer Sonic the Hedgehog, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 2 og Sonic 3 & Knuckles, med planlagt lansering på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch den 23. juni.

Den nyeste Sonic-filmen falt i smak her på bruket.
Les vår anmeldelse av Sonic the Hedgehog 2 »

Siste fra forsiden