Sony - Play at Home

Sony gir bort spillinnhold i en ny runde med Play at Home

Både spillvaluta og kosmetikk står på menyen.

Activision, Epic Games (Montasje: Gamer.no)

Sony har dratt i gang en ny runde i sitt koronarelaterte Play at Home-tiltak. Utvikleren har tidligere delt ut en rekke spill for å bedre humøret til folk som sitter hjemme, men denne gangen er det spillinnhold som står på menyen.

Fra og med 18. mai kan man raske med seg både spillvaluta og diverse kosmetikk i en rekke spill – inkludert Rocket League, Destruction AllStars, MLB The Show 21 og Rogue Company. Se alt som inkluderes i bildet nedenfor.

Call of Duty: Warzone kommer også med på festen, men først noen dager senere. Fra 20. mai kan spillere plukke opp fem Double XP Tokens, som dobler erfaringspoengene du tjener i spillet i 60 minutter.

Du kan hente ut samtlige pakker via Play at Home-fanen i PlayStation-butikken. Sony påpeker at man er nødt til å ha fullversjonen av spillene for å benytte seg av tilbudene. Flere av spillene er tilgjengelige gratis, mens Destruction AllStars, MLB The Show 21 og NBA 2K21 må kjøpes hvis du ikke har dem allerede.

For de som enda ikke har plukket opp Horizon Zero Dawn via Play at Home er det enda litt tid. Det kritikerroste PlayStation 4-spillet er gratis frem til klokken 05:00 den 15. mai.

LES OGSÅ: Sony har over 25 PlayStation 5-spill i ovnen »
LES OGSÅ: – PlayStation 5-mangelen fortsetter inn i 2022 »

Siste fra forsiden