PlayStation 5

Sony har tilsynelatende begynt med prøveversjoner av PlayStation 5-spill

Foreløpig kun i Storbritannia.

Audun Rodem/Gamer.no

Det ser ut som Sony er i ferd med å teste en ny funksjon for PlayStation 5, kalt Game Trials. Denne lar spillere prøve utvalgte spill i en begrenset periode, uten at man er nødt til å kjøpe dem.

Death Stranding.
Kojima Productions

Som Eurogamer skriver er tilbudet foreløpig kun tilgjengelig for PlayStation 5-eiere i Storbritannia. Der kan man denne måneden prøve Death Stranding: Director's Cut og Sackboy: A Big Adventure i henholdsvis seks og fem timer.

Tidsbegrensningene er imidlertid ikke knyttet til faktisk spilletid, men begynner i stedet det øyeblikket du trykker på «last ned»-knappen. All den tiden du bruker på å laste ned spillene teller derfor med, og Internett-hastigheten din bestemmer hvor mye tid du faktisk får med spillene.

Reddit-bruker «jsnals» påpeker imidlertid at man kan opprette en ny PlayStation Network-konto og laste ned prøveversjonen via den. Deretter kan man starte prøvetiden med den vanlige PlayStation Network-kontoen, og ettersom spillet allerede er lastet ned går det ikke noe tid bort.

Foruten e-poster sendt ut til utvalgte kunder har Sony enda ikke gått ut med offentlige planer for Game Trials. Hvorvidt tjenesten etter hvert skal ut til resten av verden gjenstår derfor å se.

LES OGSÅ: Sony kjøper oppussingskongene Bluepoint Games »

Siste fra forsiden