PlayStation Plus - Cloud

Sony jobber med å få på plass strømming av PlayStation 5-spill

Blir tilgjengelig som del av Premium-abonnementet.

Sony

Sony avslørte denne uken at skyspilling for PlayStation 5-spill er på vei. Selskapet holder på med testing for tilbudet, og foreløpig er ingen lanseringsplaner bekreftet.

Cloud-funksjonalitet blir kun tilgjengelig for de som abonnerer på Premium-nivået til PlayStation Plus. Målet er å inkludere PlayStation 5-spill fra PlayStation Plus-katalogen og Game Trials, samt utvalgte PlayStation 5-titler spillere allerede eier.

Med Cloud-funksjonalitet vil spillere kunne fyre opp inkluderte titler og spille dem direkte fra skyen. Man trenger altså ikke laste dem ned til PlayStation 5-konsollen før man går i gang.

– Vi synes det er viktig for Premium-abonnenter å kunne nyte så mange spill som mulig via skystrømming. Etter hvert som flere spill lanseres på PlayStation 5-konsollen ser vi frem til å introdusere strømming fra skyen for PlayStation 5-spill i tillegg til PlayStation 3-spillene, PlayStation 4-spillene og de klassiske spillene som allerede er tilgjengelige for Premium-abonnenter, forklarer Sony.

Ellers kunngjorde selskapet en bråte med spill som ankommer PlayStation Plus Game-katalogen i juni. Blant spillene som hiver seg på denne måneden er Far Cry 6, Inscryption, Deus Ex: Mankind Divided og Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

LES OGSÅ: Project Q er en håndholdt strømmedings for PlayStation 5 »

Siste fra forsiden