PlayStation Plus - Video Pass

Sony røpet PlayStation Plus Video Pass ved et uhell

Ser ut som filmer skal inkluderes i PlayStation Plus-abonnementet.

Sony tilbyr allerede salg og utleie av film og TV-serier via PlayStation-butikken, men dette er på vei ut.
Sony

Den polske versjonen av Sonys nettsider var tilsynelatende litt raske på avtrekkeren onsdag, med avsløringen av noe som heter PlayStation Plus Video Pass. Oppføringen ble raskt fjernet, men ikke før nettstedet VGC hadde snappet opp nyheten.

Hva er PlayStation Plus Video Pass?

Ifølge beskrivelsen er dette en nye tjeneste som inkluderes med PlayStation Plus. Opplegget skal testes ut mellom 22. april i år og 22. april 2022, og blir tilgjengelig for abonnenter i Polen. Hvorvidt det betyr at Video Pass kun blir tilgjengelig der eller om tjenesten også kommer til resten av verden er uklart.

Et skjermbilde tatt av VGC viser at nyheten prydes med filmplakater for Venom, Zombieland: Double Tap og Bloodshot – tre filmer distribuert av Sony. Det kan altså tyde på at Movie Pass-tillegget vil gi deg tilgang på filmer fra Sonys egen katalog, og kanskje er dette et slags svar fra Sony på Microsofts voksende Game Pass-suksess.

Uansett hva Sony har planlagt blir det store spørsmålet hva spillfans har å si om Video Pass. Det var ikke så altfor lenge siden at Microsoft prøvde seg med sin egen satsing på film og TV – et tiltak som fikk mye pepper i sin tid.

Nyheten følger Sonys egen kunngjøring om at både filmer og TV-serier er på vei bort fra PlayStation-butikken. Fra 31. august 2021 vil det ikke lenger være mulig å kjøpe eller leie denne typen innhold, men brukere vil fortsatt ha tilgang på filmer og serier de allerede eier.

LES OGSÅ: Sony snur: Nettbutikkene til PlayStation 3 og PlayStation Vita består »

Siste fra forsiden