Playstation

Sony snur – nettbutikkene til PlayStation 3 og PlayStation Vita består

Butikken til PlayStation Portable legges fortsatt ned 2. juli som planlagt.

PlayStation 3 får beholde nettbutikken.
Sony

Som vi skrev om for noen uker siden, annonserte Sony nylig at de planla å legge ned nettbutikkene til PlayStation 3, PlayStation Vita og PlayStation Portable. Brukere ville fortsatt ha muligheten til å laste ned spillene de eide på plattformen, men ville ikke kunne kjøpe nye spill etter sommeren i år.

I et blogginnlegg forklarer selskapet nå at brukere allikevel vil kunne kjøpe spill på PlayStation 3 og PlayStation Vita. Sony tar dermed en komplett reversering av de planlagte stengeplanene.

PlayStation Portable-butikken ryker fremdeles.
Sony

– Etter å ha tenkt mer på det, ser vi at vi tok feil beslutning her. Så i dag er jeg glad for å annonsere at vi holder PlayStation-butikken åpen på PS3 og PS Vita.

Dermed vil ingenting endre seg for disse plattformene i første omgang.

Playstation Portable sin butikk stenger derimot fortsatt dørene som planlagt. Begrunnelsen for nedstengingen skal ifølge bloggposten være problemer i forbindelse med drift og brukerstøtte for de eldre plattformer.

Dersom man ønsker å kjøpe flere spill til Playstation Portable må man med andre gjøre dette før 2. juli, mens eiere av PlayStation 3 og PlayStation Vita kan puste lettet ut.

LES OGSÅ: PlayStation 5 har solgt raskere enn noen annen konsoll i USA

LES OGSÅ: Her er kontrollene til PlayStation VR 2 »

Siste fra forsiden