PlayStation VR 2 - kontrollere

Her er kontrollene til PlayStation VR 2

Sonys VR-push på PlayStation 5 skal fortsette med disse avanserte kontrollerne.

De nye VR-kontrollerne til Sony.
Sony

Torsdag la Sony frem sine planer for VR-kontrollere til den neste generasjonen av VR på PlayStation 5. Målet med kontrollerne er å by på en dypere følelse av å være tilstede i spillene, og er stappet med funksjonalitet som skal hjelpe.

Som du ser av bildene går Sony for en kontrollervri som er i samme gate som Valves kontrollere til Index-headsettet, men med et mer kuleformet design. VR-kontrollerne har rappet de adaptive skulderknappene og den taktile tilbakemeldingen fra PlayStation 5-kontrolleren. Det betyr at du kan forvente den realistiske ristingen som vi har skrytt av i VR-kontrollerne også.

LES OGSÅ: Vår test av PlayStation 5, inkludert kontrolleren »

Samtidig skal den være i stand til å registrere tommelen, langefingeren eller pekefingeren uten ekstra trykk, bare ved berøring. Det skal åpne opp for at man kan gestikulere mer naturlig mens man spiller, hevder Sony.

De nye kontrollerne skal spores av det nye VR-headsettet via en ring på bunnen av kontrollerne.

Du kan se flere bilder av kontrolleren i bildekarusellen nederst i artikkelen.

Nytt VR-headsett på vei

Kontrolleravdukingen følger i kjølvannet av at Sony begynte å snakke åpent om en etterfølger til PlayStation VR i februar. Ingen bilder ble sluppet da, men Sony fortalte at de lager et nestegenerasjons VR-system som forbedrer alt fra oppløsning og synsfelt til sporing og input.

I 2019 snakket selskapet om at de snuste på en trådløs variant, men har siden da konkludert med at det ville bli for dyrt. Planen nå er å ha én ledning for hele headsettet i stedet.

Vi vet ikke når det nye headsettet eller de nye kontrollerne kommer, men det blir sannsynligvis ikke i 2021.

LES OGSÅ: Avduket Doom 3 VR og fem andre PlayStation VR-spill »

Siste fra forsiden