PlayStation VR - Doom 3 VR

Avduket Doom 3 VR og fem andre PlayStation VR-spill

Sony Interactive Entertainment

Sony bekreftet nylig at arbeidet er i gang med et nytt PlayStation VR-headsett for PlayStation 5. Den opprinnelige PSVR-utgaven er imidlertid ikke lagt på hylla riktig enda, og onsdag dro selskapet sløret av flere kommende spill for fans av virtuell virkelighet.

I alt viste Sony frem seks spill, som alle skal lanseres før utgangen av 2021. Vi har samlet trailerne for samtlige her, og du kan bla gjennom dem nedenfor.

Doom 3 VR

29 mars varter Bethesda opp med en ny runde med demonslakt i Doom 3 VR. Som navnet tilsier lar spillet fans få gjenoppleve det tredje spillet i Doom-serien – med oppgradert grafikk og i virtuell virkelighet – med alt av innhold fra originalspillet pluss utvidelsene Resurrection of Evil og The Lost Mission.

Song in the Smoke

Det handler om overlevelse i Song in the Smoke, et spill som plasserer deg i en livsfarlig jungel uten spesielt mange hjelpemidler. Spillere må lage det de trenger av verktøy, sette opp ly og jakte på mat, samtidig som de takler det verdenen måtte spy ut av ville dyr og andre farer. Kommer senere i år.

Fracked

I Fracked er verden i ferd med å gå under, og dermed får man stelle i stand så mye kaos som overhodet mulig. Her venter hektiske skuddvekslinger, kombinert med diverse ekstremsport som klatring og en og annen tur i alpinbakken. Fracked slippes en gang til sommeren.

I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar

Fire år etter at det første I Expect You To Die: The Spy And The Liar-spillet kom til PlayStation VR, er tiden inne for en oppfølger. Igjen får spillere ta på seg hatt, briller og løsbart og legge ut på en rekke spionoppdrag for konge og fedreland. I Expect You To Die 2: The Spy And The Liar slippes senere i år.

Les også
Sony har avduket de første detaljene om et nytt VR-headsett for PlayStation 5

Zenith

Zenith er noe så ambisiøst som et massivt nettrollespill – eller MMO – i virtuell virkelighet. I en anime-inspirert verden får spillere slå seg sammen og legge ut på oppdrag fulle av sverdsvinging, magi og monstre å slakte. Kommer senere i år.

After the Fall

Også After the Fall byr på samarbeidsspilling, men da i litt mindre skala. I dette skytespillet skal opptil fire venner jobbe sammen om å plaffe ned endeløse horder med monstre i iskalde omgivelser. After the Fall skal lanseres til sommeren.

LES OGSÅ: Her er alle PlayStation-nyhetene fra State of Play »

Siste fra forsiden