Minecraft/PSVR

Nå får Minecraft støtte for PlayStation VR

Rett rundt hjørnet.

Mojang Studios

På den offisielle PlayStation-bloggen kan man nå lese at det særdeles populære byggespillet Minecraft får støtte for PlayStation VR. Dermed er det altså langt flere som får mulighet til å innta det pikselerte universet i virtuell virkelighet.

Støtten er ikke lengt unna, og skal komme på plass allerede denne måneden, lover Mojang Studios. Ifølge utvikleren har funksjonen vært etterspurt blant spillere i lengre tid.

Automatisk oppdatering

Mojang Studios

PSVR-støtten kommer som en egen, gratis oppdatering til hovedspillet, og alle som har spillet til PlayStation 4 vil få oppdateringen automatisk. Det eneste man trenger i tillegg er selvsagt VR-brillene.

VR-støtten kommer med noen nye innstillingsmuligheter som lar spillerne justere og tilpasse opplevelsen, men utover dette er det ingenting ved spillet som endres ved selve spillet.

Man kan også velge mellom to ulike VR-moduser kalt «Immersive» og «Living Room», men utvikleren utbroderte ikke nærmere hva disse innebærer.

Minecraft har allerede støtte for Oculus Rift-brillene, noe som kom på plass for for flere år siden, og det er også mulig å spille spillet i VR via Samsungs Gear VR-plattform.

Les også: Minecrafts omfattende Nether-oppdatering er lansert »

Siste fra forsiden