Vader Immortal

Vader Immortal lar deg føle «kraften» på PlayStation VR

Det unike Star Wars-spillet har fått lanseringsdato og ny trailer.

Tidligere i år rapporterte vi om at det tidligere Oculus-eksklusive Vader Immortal var på vei til andre plattformer, og nå vet vi nøyaktig når det kommer til PlayStation 4. I en splitter ny trailer presentert under torsdagens State of Play-sending ble det nemlig avklart at spillet skal slippes allerede den 25. august i år.

Vader Immortal ble i utgangspunktet sluppet som tre separate episoder da det ble lansert på Oculus Rift og Oculus Quest i fjor, men kommer nå som én komplett pakke på PlayStation VR.

En droid? I et Star Wars-produkt?! Nei, nå har jeg aldri.
ILMxLAB

Use the force ...

I spillet inntar man rollen som en ukjent jedi som må unnslippe Dart Vader og hans festning på Mustafar. Underveis snubler man over nye bekjente i form av typiske Star Wars-droider og andre rare skapninger, samtidig som man bruker lyssabel og «kraften» for å hamle opp med innpåslitne fiender.

Spillet kommer også med en Dojo-modus hvor man kan trene og forbedre ferdighetene sine i kamp med uendelige rekker av motstandere. Alt dette, og litt mer til, blir vist fram i den ferske traileren for spillet (som du kan se over).

Vader Immortal: A Star Wars VR Series (som er spillets fulle tittel) lanseres på PlayStation 4 den 25. august. Det krever PlayStation VR og Move-kontrollere for å fungere.

LES OGSÅ: Snart kan du spille hele Hitman-trilogien i VR »

Siste fra forsiden