Hitman 3 - VR

Snart kan du spille hele Hitman-trilogien i VR

VR-støtte kommer med Hitman 3-lanseringen.

I en noe uventet vending har IO Interactive nå kunngjort at Hitman 3 kommer med VR-støtte. En trailer som gir et hint om hvordan det blir å oppleve Hitman-verdenen i VR ser du øverst.

Støtten vil være på plass ved lansering og omfatter enn så lenge kun PlayStation VR-plattformen. Det er uvisst om eller når andre VR-plattformer vil bli støttet.

Som utvikleren opplyste da Hitman 3 ble kunngjort blir hele World of Assassination-trilogien spillbar fra inni Hitman 3. Alle spillene får dermed VR-støtten, kan IO Interactive fortelle.

IO Interactive

Kommer i januar

Utvikleren sier de har jobbet med VR-versjonen i lengre tid. De spesifikke detaljene om hvordan det hele vil fungere foreligger ennå ikke, men det danske studioet sier at mer informasjon vil komme ganske snart.

I Hitman 3 inntar man altså nok en gang rollen som Agent 47 i det som blir det siste avsnittet i World of Assassination-trilogien, og denne gangen loves det mange «eksotiske og luksuriøse» omgivelser rundt om i hele verden.

Spillet skal legge til rette for mye kreativitet i måten man løser oppdragene på, og områdene skal være nøye konstruerte nettopp for dette formålet. Ifølge utvikleren vil Hitman 3 oppfordre spillere til å utforske og samhandle med spillverdenen på nye måter.

Spillet slippes til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia og PC i januar neste år.

Les også: Anmeldelse: Iron Man VR »

Siste fra forsiden