Hitman 3

Hitman 3 er kunngjort

Se traileren fra det nyeste kapittelet i serien.

I forbindelse med den ferske og etterlengtede avdukingen av PlayStation 5 fikk vi også en solid dose overraskende spillnyheter. Blant disse var det neste kapittelet i IO Interactives Hitman-serie.

Hitman 3 i aksjon.

Utvikleren kan kunngjøre at Hitman 3 slippes til PlayStation 4 og PlayStation 5 i januar neste år, og den første traileren kan du se øverst i artikkelen. Til høyre kan du også se en kort snutt av selve spillet.

Spillet vil formodentlig slippes på andre plattformer også, men disse er i skrivende stund ennå ikke kunngjort.

Eksotiske omgivelser

I Hitman 3 inntar man altså nok en gang rollen som Agent 47 i det som blir det siste avsnittet i World of Assassination-trilogien, og denne gangen loves det mange «eksotiske og luksuriøse» omgivelser rundt om i hele verden.

Spillet skal legge til rette for mye kreativitet i måten man løser oppdragene på, og områdene skal være nøye konstruerte nettopp for dette formålet. Ifølge utvikleren vil Hitman 3 oppfordre spillere til å utforske og samhandle med spillverdenen på nye måter.

Spillere vil kunne bringe områder og progresjon fra Hitman 2 inn i Hitman 3, og hele serien vil være spillbar fra inni Hitman 3, kan utvikleren opplyse.

Flere opplysninger vil dukke opp i månedene fremover.

LES OGSÅ: Hitman 2s varmesøkende koffert vender tilbake »

Siste fra forsiden