Hitman 2

Hitman 2s varmesøkende koffert vender tilbake

Den populære feilen ble først fikset, men gjør comeback denne uken.

IO Interactive

Blant de mange verktøyene Agent 47 har til disposisjon i Hitman 2, har stresskofferten blitt en av de mer populære. Takket være en feil hadde den nemlig varmesøkende evner ved spillets lansering, til stor glede blant fansen.

En stund etter oppdagelsen ble feilen rettet opp av IO Interactive, men den danske utvikleren har tydeligvis ikke glemt all moroa kofferten bydde på. Like før helgen kunngjorde IO nemlig at kofferten er klar for et comeback, denne gangen med varmesøking på den offisielle listen over egenskaper.

Justert for å maksimere stilpoeng

– Er det en feil? Er det meningen? Nei! Det er noe du kan låse opp! [...] Med en kastehastighet som er justert for å maksimere stilpoeng, er det ingen ende på mulighetene denne gjenstanden byr på. Du kan også bruke kofferten til å skjule ulovlige gjenstander, men det er jo åpenbart ikke poenget, lyder beskrivelsen av den oppgraderte kofferten.

August byr på mye nytt innhold for Hitman 2-spillere.
IO Interactive

Moroa reintroduseres 8. august, som belønning for alle som fullfører en ny serie med utfordringer kalt Best Case Scenario Pack. Selve pakken er gratis på samtlige plattformer, men krever at du minst har kommet deg til kartet Isle of Sgail.

Varmesøkende kofferter er bare en liten del av veikartet for Hitman 2 i august. Spillet får blant annet nye Escalation-kontrakter og Elusive Targets, samt en større oppdatering med diverse forbedringer til den generelle spillopplevelsen. Du kan kikke gjennom alt som er på vei på utviklerens nettsider.

Hitman 3 skal også være på vei.
Ifølge studiosjefen kan spillet bli episodebasert »

Siste fra forsiden