Hitman 2 - gratisprøve

Nå kan du prøve Hitman 2 helt gratis

IO gir bort snikmorderspillets Starter Pack på samtlige plattformer.

Spillere som enda ikke har prøvd seg på det nyeste innslaget i Hitman-serien har nå sjansen. Utvikler IO Interactive kunngjorde denne uken at Hitman 2s Starter Pack er helt gratis for alle på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

For Agent 47 er absolutt alt et potensielt våpen.
IO Interactive

Med Starter-pakken får spillere tilgang på spillets første område – Hawke's Bay i New Zealand. Her kan man bryne seg på åpningsoppdraget Nightcall, prøve seg på ulike utfordringer og lete etter en bunke med hemmeligheter.

Finner du ut at du liker spillet kan du kjøpe fullversjonen og ta med deg alt av fremdrift fra Starter-pakken.

Agent 47 i toppform

Hitman 2 ble opprinnelig lansert 13. november 2018, som en fortsettelse på IOs Hitman-spill fra 2016. Spillet droppet forgjengerens episodebaserte struktur, og lot dermed spillere velge selv hvilket tempo de ønsket å komme seg gjennom de ulike oppdragene.

Vår anmelder likte opplevelsen svært godt, og mente Hitman 2 bygget videre på alt som var bra med seriens forrige innslag.

– Hitman 2 er mer av den Hitman vi så for 2 år siden, og det er bra i min bok. Seks nye plasser å utforske, alle store, unike og med bokstavelig talt hundrevis av ting å finne ut av, utfordringer å løse og unike måter å løse oppdragene på. Det er like gøy å knekke koden denne gang som i Hitman, og jeg er på ingen måter ferdig med noen av kartene så langt, skrev han den gang.

Hitman 2 byr også på helt nye moduser.
Blant annet kan to spillere konkurrere direkte mot hverandre »

Siste fra forsiden