Hitman 2 Snow Festival

Bli med Agent 47 på snøball­krig i Japan

Hitman 2 med nytt oppdrag og gratisprøve.

IO Interactive

IO Interactive delte mandag nye detaljer rundt en ny oppdatering for Hitman 2, med diverse innhold for så godt som alle fans – enten de eier spillet eller ikke.

Les også: Hitman-utvikleren åpner nytt studio i Sverige »

Agent 47 vender tilbake til Hokkaido, etter at han også besøkte stedet i seriens forrige spill.
IO Interactive

Først og fremst byr oppdateringen på Snow Festival, et midlertidig oppdrag som tar Agent 47 med til Hokkaido i Japan. Blant snø og blinkende festivallys må spillere eliminere en ondsinnet fabrikkeier ved navn Dmitri Fedorov. Gjennom oppdraget kan spillere kaste snøballer for å irritere eller distrahere fiender, og ellers får man muligheten til å låse opp en isøks og et nytt antrekk.

Prøv gratis

Snow Festival er tilgjengelig nå for alle som eier Hitman 2 og Legacy-pakken, og varer frem til 12. februar. Dersom du enda ikke har kjøpt Hitman 2 tilbyr utvikleren oppdraget som del av en gratisprøve for spillet. Denne rulles ut i løpet av 22. januar og er tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One frem til 12. februar.

Videre byr den nye oppdateringen på den første runden med sesongpassinnhold for Hitman 2. Har du passet får du automatisk tilgang på en pakke kalt Winter Sports Pack, med et nytt vinterantrekk og fire andre gjenstander til bruk i ethvert område i spillet.

IO forteller også at teamet har polert på flere deler av Hitman 2, for å gjøre opplevelsen så solid som mulig. Dette inkluderer opprydding av en rekke feil i spillet, som du kan lese gjennom på utviklerens nettsider.

Hitman 2 kom ut i november 2018.
Her på bruket likte vi spillet svært godt »

Siste fra forsiden