Sean Bean er Hitman 2s første «Elusive Target»

Den ulykksalige skuespilleren må dø enda en gang.

Warner Bros. og IO Interactive avslørte denne uken at selveste Sean Bean blir å se i Hitman 2. Skuespilleren inntar rollen som snikmorderen Mark Faba, og som så mange ganger tidligere i Beans karriere går han en grufull skjebne i møte.

Elusive Target-oppdraget The Undying finner sted i Miami, der Agent 47 også må utføre andre oppgaver. (Video: Warner Bros.)

Faba er nemlig Hitman 2s første såkalte «Elusive Target». en gratis miniutvidelse som gir spillere én enkelt sjanse på å likvidere et bestemt mål i spillet. Fra og med 20. november – én uke etter Hitman 2 lanseres – har spillere ti dager på å finne og ta livet av ham.

Storfornøyd rolleinnehaver

Til tross for at enda en av hans roller trolig må bøte med livet, forteller Bean at han er svært stolt over å ha sin egen figur i Hitman 2.

– Jeg er storfornøyd med å få være en del av det kommende Hitman 2-spillet. Det er alltid gøy å prøve seg på en ny rolle, og jeg gleder meg til å se figuren min i aksjon når Elusive Target-oppdraget lanseres, uttalte skuespilleren i en pressemelding.

Foruten at spillere kun får én sjanse til å knerte ham, drar Beans figur også fordel av å være en veltrent og oppfinnsom motstander. I traileren for oppdraget – som du kan se over – legger Faba villig ut om sine snikmordertalenter i en terapitime som ender heller dårlig for terapeuten.

Videoen peker også til forskjellige improviserte våpen, og spillere kan stemme på hvilket de ønsker å få tilgang på i spillet. Valget står mellom en lekerobot som fungerer som sjokkgranat, et par øreplugger man kan kvele fiender med eller en eksploderende pen. Resultatene av avstemmingen kan du se på Hitmans nettsider.

Hitman 2 lanseres 13. november, for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Hitman 2 introduserer helt nye snikmorderopplevelser.
I Ghost Mode får spillere konkurrerer mot hverandre »

Siste fra forsiden