PlayStation 4 - Salg

PlayStation kutter prisene på kritikerroste titler

Her får du fem kupp fra PlayStations januarsalg

Ta rollen som Trevor, Franklin og Michael i GTA V
Rockstar

I den ellers trege og trauste januarmåneden uten store nyutgivelser og begivenheter, har PlayStation sluppet et dryss av tilbud i årets januarsalg. Dette våre anbefalinger, som vi mener står for noen svært gode spillopplevelser.

Grand Theft Auto V

Pris de siste månedene: Ca. 269 kroner
Tilbudspris: 139 kroner

Se tilbudet i PlayStation Store »

Ta rollen som Trevor, Franklin og Michael i GTA V.
Rockstar Games

Rockstars Grand Theft Auto V ble utgitt i 2013, men holder seg fortsatt meget bra. Med hyppige oppdateringer og kampanjer har de klart å holde liv i spillet i over fem år. For 139 kroner får du det som kanskje er det beste sandkassespillet i historien. Premium Online versjonen, som er blitt kuttet med hele 73 prosent av orginalprisen gir deg ikke bare det kritikerroste spillet, men også spillvaluta til nettdelen verdt 11 000 00 GTA-dollar som du kan more deg med. Hvis du ikke har spilt GTA V enda anbefaler vi på det sterkeste å kjøpe det nå.

Detroit: Become Human

Pris de siste månedene: Ca. 350 kroner
Tilbudspris: 269 kroner

Se tilbudet i PlayStation Store »

Ansiktene i Detroit: Become Human er det spillmotoren er best på. (Foto: Alexei Smirnov/Gamer.no)
Sony Computer Entertainment

Opplev det eksklusive PlayStation 4-spillet utviklet av Quantic Dream, handlingen foregår i den amerikanske byen Detroit, i 2038. Hvor nyskapende teknologi har sørget for at menneskelignende androider har tatt over jobbene til vanlige folk. Robotene blir aldri slitne og adlyder alltid kommandoer fra mennesket.
Men en dag er ting plutselig annerledes.
Ta kontrollen over tre androider og skap din egen historie med valgene du tar.

Spillet er ikke for alle, men for de som har god erfaring med Quantic Dream, eller er glad i moderne pek og klikk-eventyr generelt - vil det være veldig naturlig å investere i Detroit: Become Human. Slik lyder konklusjonen til vår skribent, som anmeldte spillet i fjor.

Hitman 2

Pris de siste månedene: Ca. 435 kroner
Tilbudspris: 309 kroner

Les også
Anmeldelse: Assassin's Creed Odyssey

Se tilbudet i PlayStation Store »

Snikmorderen Agent 47 er ikke en du vil komme på kant med. (Foto: IO Interactive)
oto: IO Interactive

I spillet tar du rollen som Agent 47 og reiser verden rundt på jakt etter dine mål. Her får du muligheten til å være en av verdens mest kreative snikmordere. Med utallige kostymer, våpen og måter å ta livet av dine fiender på, byr denne spionthrilleren på mye moro. Spillet fikk 8/10 av vår anmelder, tilbake i november.

– Så langt i Hitman 2 har jeg tatt livet av målene mine forkledd som en maskot, skredder, gatemat-selger, og jeg har enda til gode å skyte noen. Det å finne de rareste, mest obskure løsningene på et oppdrag er moro, og Hitman 2 oser av gjenspillbarhet, skrev vår anmelder.

Assassin's Creed Odyssey

Pris de siste månedene: Ca. 670 kroner
Tilbudspris: 309 kroner
Prisguiden: 249 kroner

Se tilbudet i PlayStation Store »

Alexios på sin reise gjennom Hellas.
Espen Jansen, Gamer.no

Frisk opp noen av historiekunnskapene med et besøk til det antikke Hellas. I Assassin's Creed Odyssey får du muligheten til å utforske den åpne spillverden med grekerne Alexios eller Kassandra. På jakt etter sannheter, strøjobber, familiemedlemmer og penger, besøker du forskjellige øyer landet rundt. Det tar fort fra 40 til 50 timer å fullføre historien, men spillet byr på mange skjulte skatter og historier. Det antikke Hellas kan blant annet tilby de olympiske leker, mytologiske skapninger, orgier og orakler.

Den massive sandkassen er fylt med tykke skoger og vulkanøyer som fører til en fantastisk spillopplevelse.

FIFA 19

Pris de siste månedene: Ca. 449 kroner
Tilbudspris: 309 kroner

Se tilbudet i PlayStation Store »

Cristiano Ronaldo får prøvd seg i Champions Leauge i FIFA 19 (Foto: EA)
EA

Det årlige fotballspillet hvor det fortsatt er samme gamle elleve mot elleve anbefales å skaffe seg. FIFA som har hatt mer eller mindre monopol de siste ti årene byr ikke på store endringene i år heller, men noen nytt er det. Animasjoner, spillere og muligheten til å legge inn egne regler i kampene gjør spillet til et must have i samlingen. Noe som er nytt i årets FIFA 19 er at den inneholder en Battle Royale-modus. I denne modusen mister du en spiller for vært mål du scorer - kampene blir med andre ord kaotiske og spennende. Det er ikke det eneste som er nytt med årets utgave - EA har skaffet seg rettighetene til UEFA Champions League som trekkplaster. Enten om du foretrekker karrieremodus eller Ultimate Team vil du kunne kjenne på hvordan det er å spille mot de beste av de beste.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Siste fra forsiden