I Hitman 2 kan du konkurrere direkte mot en annen spiller

Førstemann til fem likvideringer.

13. november er Agent 47 tilbake på nye snikmordereventyr, i Hitman 2. I rollen som den kalkulerte drapsmaskinen får spillere likvidere mål i kjent stil, men spillet byr også helt nye opplevelser.

Én mot én

Hitman 2 byr på flere forskjellige snikmorderopplevelser, alene og sammen med venner.
Warner Bros.

Blant nyvinningene i Hitman 2 er en modus for to spillere, kalt Ghost Mode, som ble avduket av Warner Bros. og IO Interactive denne uken. Her konkurrerer man side om side om å gjennomføre fem likvideringer, og førstemann til mølla går av med seieren.

Spillere plasseres i samme verden, og skal eliminere samme mål. Målene velges ut helt tilfeldig, slik at ingen kamper blir identiske. Duellantene begynner uten våpen eller andre verktøy, og må samle sammen alt de trenger så fort som mulig.

Når motspilleren knerter et mål har du kun 20 sekunder på deg før du mister sjansen til å score poeng den runden. Det hjelper imidlertid ikke å buse frem, fordi drap som blir oppdaget gir null poeng.

Mens duellantene kan se hverandre, opererer de riktignok i to forskjellige dimensjoner. Det spiller nummer én gjør vil med andre ord ikke påvirke noe i verdenen til spiller nummer to, og vice versa.

Ghost Mode er bare én av flerspillermodusene i Hitman 2. Tidligere har IO Interactive avslørt Sniper Assassin, en modus hvor man samarbeider med andre spillere om å eliminere fiender med skarpskytterrifler.

Hitman 2 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 13. november.

Vi likte det forrige spillet i serien veldig godt.
Les vår anmeldelse av Hitman »

Siste fra forsiden