Hitman 2 er kunngjort

Får ny samarbeidsmodus og dropper episodene.

IO Interactive har nå kunngjort Hitman 2, oppfølgeren til 2016-tittelen Hitman. Spillet skal lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC den 14. november, og den første traileren kan du se øverst i artikkelen.

Hitman 2 skal bli en direkte oppfølger til Hitman og fortsetter historien der hvor den forrige tittelen slapp. Spillet skal også by på en komplett historie, som betyr at utvikleren denne gangen dropper den episodebaserte løsningen.

I Hitman 2 lager man blant annet rabalder under et billøp. Skjermbildet er hentet fra traileren.
IO Interactive

Eksotiske områder

IO Interactive lover imidlertid at det skal slippes mye innhold til spillet i etterkant av lanseringen. Spilleren vil tas med til seks nye, «eksotiske» områder, hvor man får anledning til å improvisere de største likvideringene i seriens historie, i utviklerens egne ord.

I annonseringstraileren får vi innblikk i ett av de nye områdene, Miami, hvor man serveres et oppdrag under et billøp med store folkemengder og svært detaljerte omgivelser.

Kanskje mest nevneverdig at Hitman 2 kommer med en helt ny modus kalt Hitman: Sniper Assassin, hvor man kan bedrive snikskyting over nettet enten alene eller i samarbeid med andre. Dersom man forhåndsbestiller spillet får man tilgang til å prøve ut denne nye modusen allerede nå.

En trailer fra Hitman: Sniper Assassin-modusen kan du se under.

Les også: Total War: Three Kingdoms utsettes »

Siste fra forsiden