Hitman HD Enhanced Collection

To Hitman-klassikere gjenoppstår i ny drakt på PlayStation 4 og Xbox One

IO Interactive

De fleste fans av Hitman-serien holder trolig fremdeles på med det nylig lanserte Hitman 2, men om man er ferdig med dette får man nå snart mulighet til å returnere til et par eldre titler i serien.

IO Interactive har nemlig nå kunngjort på sine hjemmesider at de to spillene Hitman: Blood Money og Hitman: Absolution skal gjenoppstå i ny drakt.

Spillene lanseres i en pakke kalt Hitman HD Enhanced Collection, som slippes digitalt den 11. januar til PlayStation 4 og Xbox One.

IO Interactive

4K og 60 bilder per sekund

De nye utgavene av spillene kan kjøres i 4K-oppløsning, som da altså vil kreve de kraftigere utgavene av de nevnte konsollene, og med en bildefrekvens på 60 bilder per sekund.

Av andre forbedringer får vi skarpere teksturer, bedre skygge- og lyseffekter og diverse andre visuelle løft. Oppdatert kontrollsystem er også på plass.

Hitman: Blood Money og Hitman: Absolution ble lansert i henholdsvis 2006 og 2012, og er det fjerde og femte spillet i Hitman-serien. Begge spillene ble generelt godt mottatt, men de fleste rangerer Blood Money et hakk høyere enn sistnevnte.

– Blood Money belønner perfeksjon hos spilleren med en mestringsfølelse som ikke ligner noen annen: Følelsen av å være den perfekte drapsmann. Hvis du ikke er forsynt av leiemorderlivet fra før av, er det ingen grunn til ikke å betale blodpenger for Blood Money, skrev vår anmelder.

Les også: Her er vår anmeldelse av det siste spillet i serien »

Siste fra forsiden