Bli med Agent 47 på gratistur til Paris

IO Interactive deler ut en stor del av Hitman-spillet.

IO Interactive

Så ble det en hyggelig jul for Agent 47 alikevel. Den flintskallede snikmorderen gikk på en støkk tidligere i år da utgiver Square Enix valgte å kvitte seg med Hitman-serien, men utvikler IO Interactive kjøpte opp lisensen slik at eventyret fikk fortsette.

Her kommer nissefar.
IO Interactive

Den første julen som uavhengig studio feirer danske IO med å sende spillere på en gratistur til Paris. Fra 15. desember til 5. januar kan alle som vil laste ned Hitman Holiday Pack, som inneholder en omfattende smakebit på seriens nyeste innslag.

Tilbudet gjelder for PC, PlayStation 4 og Xbox One, og så snart det aktiveres kan man plukke opp pakken fra enten Steam, PlayStation-butikken eller Xbox-butikken. Når det er lagt til i spillbiblioteket ditt kan du beholde spillet for alltid, og all fremdrift du gjør overføres om du kjøper fullversjonen.

Oppdrag og utfordringer

Ved siden av Paris-området inkluderer Hitman Holiday Pack også en tur til ICA Facility. Totalt byr pakken på tre historieoppdrag, 20 Escalation-kontrakter, godt over 100 utfordringer og et lass med våpen, kostymer og annet stæsj.

Se traileren for Holiday Hoarders-oppdraget. (Video: IO Interactive)

I tillegg inkluderes Holiday Hoarders-oppdraget, opprinnelig lansert for julen 2016. Her må spillere ta opp kampen mot kjeltringene Harry og Marv, kjent fra Hjemme Alene-filmene, i et forsøk på å redde julen.

Gratistilbudet er en god mulighet til å teste et spill vi likte veldig godt, og som vår egen Gøran Solbakken kalte «Hitman og Agent 47 på sitt aller beste»:

– Det er ikke historien, figurene eller konspirasjonsteoriene som gjør at jeg har kost meg gløgg med den skallede snikmorderen, men gåteløsningsdelen av oppdragene, det å knekke kodene og utfordringene utviklerne har lagt inn, som gjør at jeg hele tiden vender tilbake. Det er noe herlig metodisk i det å bryte ned utfordringene til små elementer slik man må gjøre i Hitman, finne den rette veien videre, og så greie å fullføre det man har sett for seg, mente Solbakken.

Hitman og en haug med ekstrainnhold ble relansert i november.
Se hva du får med i spillets Game of the Year-utgave »

Siste fra forsiden