Slik blir Hitmans heftige Game of the Year-utgave

Masse nytt i vente.

Det begynner å bli en stund siden den seneste Hitman-tittelen kom ut, og som seg hør og bør med større spilltitler har utvikleren nå kunngjort en Game of the Year-utgave av spillet – og den byr på ganske mye nytt.

Hitman Game of the Year Edition lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 7. november, og lanseres for ordens skyld kun digitalt. En trailer for den nye utgaven kan du se øverst i artikkelen.

Ny kampanje

Klovnekostyme og ny snikskyterrifle er noen av nyhetene i Game of the Year-versjonen.
IO Interactive

Utgaven kommer med alt innholdet fra den første sesongen og en helt ny kampanje som heter Patient Zero. Denne kampanjen består av fire oppdrag som foregår i flere områder av spillet og innebærer en kamp mot klokken for å stanse spredningen av et farlig virus som noen av fiendene dine setter i gang etter en rutinemessig likvidering.

I tillegg kommer utgaven med et knippe nye utkledninger med tilhørende, nye våpen, deriblant en kraftig pistol og en snikskytterrifle med lyddemper. Disse låses opp gjennom Nye Escalation Contracts, de spesielle utfordringene som blir litt vanskeligere for hver gang man fullfører dem, er også på plass.

De nye kontraktene er tilpasset de nye kombinasjonene av utkledninger og våpen og byr på tre nivåer som raskt øker i vanskelighetsgrad.

Ellers kan IO Interactive for øvrig opplys om at de har en ny oppdatering på vei. Detaljene om denne skal komme litt senere, men den skal blant annet by på nytt grensesnitt med nye farger, nye kontraktfunksjoner og grafiske oppdateringer osm blant annet vil by på bedre lyssetting.

Les vår anmeldelse av Hitman »

Siste fra forsiden