I Hitmans juleoppdrag skal du ta livet av Hjemme Alene-skurkene

Harry og Marv lager ugagn i Paris.

Så var det snart tid for juleferie igjen – tiden da de fleste av oss kan glemme tanker om skole, jobb og hverdagens mas og kjas. For noen fortsetter riktignok dagene nærmest uforandret, og er du i snikmorderbransjen er det vanskelig å finne tid til å nyte høytiden.

Hitmans Agent 47 skulle nok gjerne tatt et par uker på sofaen, men i stedet sendes han til Paris for å utføre en ny jobb.

Agent 47 sprer juleglede i Hitmans nyeste oppdatering.
IO Interactive

For en god sak

I «Holiday Hoarders» – en utvidelse som er tilgjengelig nå på PC, PlayStation 4 og Xbox One – må Agent 47 sette en stopper for to tyver, som nok en gang er ute etter å ødelegge jula. Utvidelsen koster ingen ting å laste ned, men alle som spiller oppfordres til å gi en frivillig donasjon til kreftforskningsorganisasjonen World Cancer Research Fund:

– Kreft er noe som før eller siden påvirker alle på en eller annen måte. Vi gir bort litt morsomt, gratis juleinnhold til alle Hitman-spillere og til gjengjeld ber vi om at de som ønsker det gir en donasjon til en viktig sak. Vær så snill å gi det dere kan, sier IO Interaktive-sjef Hannes Seifert.

Stans juleskurkene

Harry og Marv ser litt annerledes ut på sine eldre dager.
IO Interactive

Snikmordermålene i utvidelsen er ingen ringere enn kjeltringene Harry og Marv, kjent fra de to første Hjemme Alene-filmene. Duoen har sneket seg inn på byens moteshow, som for anledningen er rikelig utsmykket med julepynt, der de prøver å stikke av med alle julegavene.

Pakkene, som ligger gjemt rundt i bygningen, inneholder forskjellige våpen, som Agent 47 kan bruke til å kvitte seg med de klønete skurkene. Hvordan du utfører oppdraget er i utgangspunktet opp til deg, men oppdateringen inkluderer også forskjellige utfordringer du kan prøve deg på.

Holiday Hoarders erstatter spillets forrige «Showstopper»-oppdrag, og varer trolig bare i en begrenset periode. Utvikler IO Interactive har imidlertid ikke kunngjort hvor lenge Hitman-jula skal vare.

Her på bruket fikk Hitman mye skryt.
Les vår anmeldelse av det episodebaserte snikmorderspillet »

Siste fra forsiden