Total War: Three Kingdoms utsettes

Men nå har vi fått en ny trailer fra spillet.

Det neste, store innslaget i Total War-serien skulle opprinnelig komme i år, men nå må fansen dessverre smøre seg med litt mer tålmodighet. Utvikleren har nemlig kunngjort at Total War: Three Kingdoms utsettes til våren 2019, som blant andre Eurogamer melder.

Som et plaster på såret har utvikleren imidlertid sluppet en ny trailer som er laget i spillmotoren til spillet. Den kan du se øverst i artikkelen.

Sega

Kina i kaos

Total War: Three Kingdoms er ifølge utvikleren det første Total War-spillet som henter inspirasjon fra en romantisert versjon av historien, men legger også vekt på å være historisk autentisk.

Spillet foregår i Kina i år 190, hvor en barnekeiser styrt av tyrannen Dong Zhuo opprettholder et brutalt og undertrykkende regime. For å utfordre regimet former tre generaler en koalisjon som ønsker å frigjøre Kina fra det brutale regimet som har ført riket til randen av kollaps.

Utover disse historiedetaljene foreligger ennå ikke mange detaljer om spillet når det gjelder spillmekaniske nyheter, men Creative Assembly lover blant annet et meget romslig kampanjekart. Spillet skal også være inspirert av estetikken og den kunstneriske stilen fra epoken.

Les også: Total War Saga: Thrones of Britannia er en kjedelig affære »

Siste fra forsiden