Total War: Three Kingdoms -

Blodet flyter i Total War: Three Kingdoms' neste tilleggspakke

Sega har avduket Reign of Blood.

Sega og Creative Assembly dro denne uken sløret av en ny pakke med tilleggsinnhold til Total War: Three Kingdoms, som gjør slagene i spillet langt mer brutale.

Reign of Blood lar deg bestemme hvor mye blod og gørr du får se i spillet.
Sega

Reign of Blood – som pakken heter – introduserer store doser med blod og gørr til slagmarken, og Sega legger ikke skjul på at dette skal bli en ekstrem affære. I sin pressemelding lover utgiveren en rekke såkalte «kill moves» som spillere kan utføre i kamp, med blant annet halshugging, avkuttede kroppsdeler og forkullede lik.

Er du interessert kan du plukke opp pakken fra og med 27. juni. Reign of Blood koster deg tre dollar, eller rundt 20 kroner.

God strategi

Total War: Three Kingdoms ble opprinnelig lansert for PC for en drøy måned siden. Spillet fortsetter Total War-trenden med strategi på gigantiske slagmarker, denne gangen satt i det gamle Kina.

Vår anmelder var stort sett svært fornøyd med opplevelsen, og roste spesielt det robuste diplomatisystemet og de varierte slagene.

– Det er spennende å lede fraksjonen din og manøvrere seg gjennom gamle Kinas politiske landskap mens man samler hærene sine når diplomatiet bryter sammen. Slagene er kule som alltid med varierende taktiske muligheter avhengig av om du spiller Romance eller Records-modusene, og den flotte grafikken på slagmarken gjør det hele enda kulere, skrev Andreas Bjørnbekk.

Mannen bak Doom pusler med sitt eget strategispill.
Empire of Sin er et XCOM-lignende spill fra Romero Games »

Siste fra forsiden