Total War: Three Kingdoms utsatt

Total War: Three Kingdoms lar vente på seg

Creative Assembly har utsatt strategispillet med enda noen måneder.

Creative Assembly

Total War: Three Kingdoms vil likevel ikke lanseres 7. mars, bekreftet Creative Assembly på mandag. Via sine nettsider kunngjorde utvikleren at slippdatoen er flyttet igjen – denne gangen til 23. mai – for å sørge for at spillet lever opp til forventningene.

Total War: Three Kingdoms trenger litt mer tid i ovnen.
Creative Assembly

– Med Three Kingdoms ønsket vi å skape en enda mer kompleks opplevelse. Derfor trenger vi litt mer tid for å passe på at disse systemene fungerer som planlagt og for å gi dere den Total War-opplevelsen dere har ventet så tålmodig på, forklarte Creative Assemblys Rob Bartholomew.

Videre uttrykte utvikleren forståelse for at ikke alle vil være like fornøyde med denne nyheten. Teamet tror imidlertid at dette er det beste for både spillet og for fansen som forventer en solid spillopplevelse.

– Vi er heldige som er i en posisjon hvor vi kan gjøre det som er riktig for spillene våre, og i dette tilfellet betyr det å ta den tiden vi trenger for å gjøre alt klart for dere. Det er viktigere å gi dere et spill dere kan nyte til det fulleste, fremfor å holde fast ved en slippdato bare på trass.

Konflikt i Kina

Se annonseringstraileren for Total War: Three Kingdoms. (Video: Sega)

I Total War: Three Kingdoms omhandler en voldsom konflikt i Kina rundt år 190. Når en tyrann tar kontroll over riket bestemmer flere fraksjoner seg for å utfordre tronen, og det blir opp til spilleren å danne allianser og bryte bånd ettersom det passer seg.

Som tidligere spill i serien byr Three Kingdoms på strategiske turbaserte kamper i sanntid, ispedd med diverse nyvinninger. For eksempel er generaler langt viktigere og har større innflytelse i kamp enn før, mens kampanjene kan oppleves på to forskjellige måter med modusene Classic og Romance.

Du kan lære mer om spillet på Creative Assemblys nettsider.

Det forrige Total War-spillet var ikke så populært.
– Kjedelig, utdatert og uinspirert, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden