Hitman 3

Slik ser Hitman 3 ut i VR

Ny video publisert.

Ikke lenge etter at Hitman 3 ble offisielt avduket i fjor sommer kom kunngjøringen om at spillet vil få VR-støtte, sammen med en kort trailer. Nå har vi omsider fått servert en litt lengre video som gir et grundigere innblikk i hvordan det blir å spille VR-versjonen.

Videoen, som du kan se øverst i artikkelen, byr på ekte VR-gameplay fra førstepersonsperspektiv.

VR-støtten vil være på plass når spillet lanseres den 20. januar, men altså enn så lenge kun til PlayStation VR-plattformen, og det er uvisst om eller når andre VR-plattformer vil bli støttet.

IO Interaactive

Omfatter alle tre spillene

Som utvikleren opplyste da de kunngjorde spillet vil hele World of Assassination-trilogien bli spillbar fra inni Hitman 3, som dermed innebærer at alle tre spillene får VR-støtte.

IO Interactive sa at de har jobbet med VR-versjonen i lengre tid, som trolig betyr at de har til dels store ambisjoner med denne utgaven og at det blir mer enn en «gimmick».

Hitman 3 inntar man altså nok en gang rollen som Agent 47 i det som blir det siste avsnittet i World of Assassination-trilogien, og denne gangen loves det mange «eksotiske og luksuriøse» omgivelser rundt om i hele verden.

Spillet skal legge til rette for mye kreativitet i måten man løser oppdragene på, og områdene skal være nøye konstruerte nettopp for dette formålet. Ifølge utvikleren vil Hitman 3 oppfordre spillere til å utforske og samhandle med spillverdenen på nye måter.

Hitman 3 lanseres til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia og PC.

Les også: Disse spillene gleder vi oss til i januar »

Siste fra forsiden