Hitman 3-spillere på PC må likevel ikke betale for tilgang på kart fra tidligere spill
(Bilde: IO Interactive)

Hitman 3

Hitman 3-spillere på PC må likevel ikke betale for tilgang på kart fra tidligere spill

IO jobber med en løsning.

PC-spillere som eier tidligere spill fra IO Interactives Hitman-trilogi skal likevel få importere innhold til Hitman 3, uten ekstra kostnader. Det forklarte utvikleren søndag kveld, etter noen dager med forvirring rundt prosessen.

Teamet jobber nå med å sørge for at alle får tilgang på det innholdet de har blitt lovet. Løsningen blir imidlertid ikke klar til slippdagen, 20. januar.

– Uten ekstra kostnad

Hvis du eier Hitman eller Hitman 2 kan du importere kart og oppdrag fra de spillene til Hitman 3. Bilde: IO Interactive

Den forvirrende situasjonen dukket opp mot slutten av forrige uke, etter at IO slapp nye detaljer rundt prosessen med å importere innhold fra Hitman og Hitman 2.

Opplegget fungerer ganske enkelt på konsoll, der spillet sjekker om du eier Hitman 2 og så importerer det du vil av innholdet du allerede eier. På PC ble alt langt mer komplisert ettersom Hitman 3 slippes eksklusivt for Epic Games Store, der Hitman 2 ikke er tilgjengelig. 

I stedet selger IO et slags sesongpass med tilgang på innhold fra Hitman og Hitman 2. Den løsningen virket imidlertid meget urettferdig for PC-spillere, som dermed måtte kjøpe innhold de allerede eier på nytt. 

Etter en runde med reaksjoner i sosiale medier gikk IO til slutt ut for å garantere at man ikke må kjøpe spillene på nytt, selv hvis man eier dem på en annen plattform – som Steam. Akkurat hvordan dette skal fungere jobber utvikleren med å finne ut av nå, og det påpekes at funksjonen ikke vil være tilgjengelig før i ukene etter lansering.

Som plaster på såret vil alle som kjøper Hitman 3 på PC innen 31. januar får gratis tilgang på Hitman 1 GOTY-passet. Dette inkluderer samtlige kart og oppdrag fra det første Hitman-spillet.

LES OGSÅ: Slik ser Hitman 3 ut i VR »

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen