Hitman 3

Hitman 3-utvikleren gir bort spilloppgraderinger etter rotete Steam-lansering

IO Interactive

Etter ett år med eksklusivitet på Epic Games Store kom Hitman 3 omsider til Steam sist torsdag. Lanseringen gikk imidlertid ikke helt etter planen, og nå har utvikler IO Interactive rykket ut for å berolige skuffede fans.

Hitman 3 har mye nytt innhold på vei.
IO Interactive

Basert på Steams brukeranmeldelser, hvorav 44% av dem er negative, virker klagene stort sett å være rettet mot prisen og de mange og forvirrende spillversjonene som er tilgjengelige.

Standardutgaven går for 600 kroner, det samme som spillet kostet da det kom til Epic-butikken for et år siden. Alternativt kan man punge ut mer for en bråte med andre varianter, kalt Deluxe, Trilogy, Trilogy Premium Addon-Ons Bundle, Seven Deadly Sins Collection og Access Pass: Hitman 2 Gold.

Som et plaster på såret har IO nå bestemt seg for å gi bort spilloppgraderinger.

– Vår Hitman 3-lansering på Steam gikk ikke som planlagt. Vi gledet oss til å bringe Hitman 3 til Steam med nytt innhold, og vi visste at Steam-spillerne våre gledet seg stort, spesielt ettersom spillet hadde vært eksklusivt for Epic i et år. Når alt kom til stykket klarte vi ikke å nå våre egne forventninger for en lanseringsopplevelse, og vi liker ikke at Steam-fansen vår begynner sitt Hitman 3-eventyr på denne måten.

Alle som kjøper Hitman 3 Standard Edition på Steam før 19. februar får derfor oppgradere gratis til Hitman 3 Deluxe Edition. De som kjøpte Deluxe Edition eller Hitman Trilogy oppgraderes til Seven Deadly Sins Collection uten ekstra kostnad. Oppgraderingene skjer automatisk, så du trenger ikke gjøre noe for å aktivere tilbudet.

Hitman 3 begynte nylig også sitt andre år med innhold. Spillet har allerede fått en ny modus og VR-støtte for hele trilogien på PC, mens nye kart, moduser og tekniske forbedringer skal rulles ut i løpet av 2022.

Vi likte for øvrig Hitman 3 svært godt.
Les vår anmeldelse av snikmorderspillet »

Siste fra forsiden