Hitman 3 VR: Reloaded

Hitman 3 gjenskapes i helt ny VR-versjon

Kommer til Meta Quest 3.

Hitman 3 gjenoppstår i en helt ny VR-utgave til sommeren. Den skal hete Hitman 3 VR: Reloaded og slippes eksklusivt for Meta Quest 3.

Utvikler IO Interactive har i samarbeid med XR Games bygget opp hele spillet fra grunnen av. VR: Reloaded har blant annet et nytt cel-shading-utseende, og skilter i tillegg med en rekke nye funksjoner.

Først og fremst lokker spillet med muligheten til å holde ting i begge hendene. Enten det er våpen eller andre gjenstander kan du for første gang i IOs Hitman-serie holde én ting i venstre hånd og en annen i høyre.

Styringen av Agent 47 er også overhalt for Hitman 3 VR: Reloaded. Det loves mer flytende og naturlige muligheter for bevegelse, som skal gjøre det lettere å snike seg usett rundt i omgivelsene. Brukergrensesnittet har også fått en overhaling, for å være bedre tilpasset virtuell virkelighet.

Det er ikke første gang Hitman 3 hiver seg på VR-kjøret. Det kan spilles i virtuell virkelighet med PlayStation VR og via PC. Sistnevnte har imidlertid hatt en del problemer, og kunngjøringen av en ny variant som er eksklusiv for Meta Quest 3 har fått en blandet mottakelse av de som fortsatt venter på at VR-utgaven for PC skal fikses.

LES OGSÅ: Slik blir PS VR2 på PC »

Siste fra forsiden