Sosialt nettspill med Unreal-grafikk

Dansing, mote og spørrelek

Unreal-motoren kan mer enn barske macho-menn. Nå jobbes det med en Unreal-basert sosial spillplattform.

Koreanske Nurien Software har kunngjort at de jobber med en sosial spillplattform hvor brukere fra hele verden kan komme sammen og danse, spille minispill og konkurrere eller bare kose seg i fellesskap.

Dansefeber i Nurien.

Her får spillerne mulighet til å skape sine egne figurer, som kan skreddersys ned til minste detalj. Plattformen vil inneholde en rekke integrerte spill, og for øyeblikket har Nurien gitt ut detaljer om tre av disse.

Det første er MStar, som leverer virtuell dansing i et morsomt, åpent miljø. Runway er et onlinebasert moteshow som lar spillerne leke klesdesignere og modeller. Det siste spillet er QuizStar, et variert spørrespill.

Spillerne kan blant annet lage musikkvideoer som de kan dele med andre, skaffe seg hus og hjem (med kjæledyr og møbler), biler og mye mer. Mye av fokuset er på kreativitet, og utviklerne forteller at de ønsket å lage et slags tredimensjonalt MySpace.

Nurien-plattformen vil lanseres i Korea senere i år, men kommer til vesten i 2009. Spillet benytter seg av Epics Unreal Engine 3-motor, som vi kjenner fra titler som Gears of War og Unreal Tournament 3.

Spillene skal være gratis å laste ned, men vil (som mange andre koreanske MMO-spill) fokusere på mikrotransaksjoner. Det vil si at spillere kan kjøpe tøy og annet utstyr for ekte penger.

Mer informasjon kan du finne hos Nurien.

Siste fra forsiden