Space Empires V under produksjon

Malfador Machinations har fortalt at de jobber med det femte spillet i denne kultserien av tur-baserte strategispill.

De aller fleste vil nok glatt overse denne nyheten, men de få som har vært borte i noen av de tidligere spillene i denne serien vil antakelig glede seg stort over å høre at Malfador Machinations jobber med en ny etterfølger. Space Empires V skal etter planen komme ut til neste sommer.

Utviklerne har store planer for denne etterfølgeren, inkludert grafikk i full 3D, et redesignet brukergrensesnitt, rom-monstre, en evig mengde med nye teknologier, intergalaktiske nyheter, samt innebygd støtte for modifikasjoner og mye mer. Malfador Machinations vil legge ut en hjemmeside til spillet innen de nærmeste månedene.

Space Empires-serien er turbaserte spill i samme sjanger som Master of Orion-serien og Galactic Empires. Spillene er svært detaljerte, og gir blant annet spilleren mulighet til å designe sine egne romskip fra bunnen av, noe som kan være svært tilfredsstillende. Space Empires IV ble utgitt av Shrapnel Games og er nå tilgjengelig i en "Gold"-versjon, men denne må importeres fra USA.

Vi håper utviklerne klarer å gjøre Space Empires V litt mer spiselig for tilfeldige spillere, uten at de gir slipp på de detaljene som gjorde Space Empires IV til et av sjangerens beste spill.

PC

Les også

Siste fra forsiden