Space Empires V under produksjon

Malfador Machinations har fortalt at de jobber med det femte spillet i denne kultserien av tur-baserte strategispill.

De aller fleste vil nok glatt overse denne nyheten, men de få som har vært borte i noen av de tidligere spillene i denne serien vil antakelig glede seg stort over å høre at Malfador Machinations jobber med en ny etterfølger. Space Empires V skal etter planen komme ut til neste sommer.

Utviklerne har store planer for denne etterfølgeren, inkludert grafikk i full 3D, et redesignet brukergrensesnitt, rom-monstre, en evig mengde med nye teknologier, intergalaktiske nyheter, samt innebygd støtte for modifikasjoner og mye mer. Malfador Machinations vil legge ut en hjemmeside til spillet innen de nærmeste månedene.

Space Empires-serien er turbaserte spill i samme sjanger som Master of Orion-serien og Galactic Empires. Spillene er svært detaljerte, og gir blant annet spilleren mulighet til å designe sine egne romskip fra bunnen av, noe som kan være svært tilfredsstillende. Space Empires IV ble utgitt av Shrapnel Games og er nå tilgjengelig i en "Gold"-versjon, men denne må importeres fra USA.

Vi håper utviklerne klarer å gjøre Space Empires V litt mer spiselig for tilfeldige spillere, uten at de gir slipp på de detaljene som gjorde Space Empires IV til et av sjangerens beste spill.

Siste fra forsiden