Spartanerne kommer neste år

Just Play har kunngjort at de kommer til å utgi det turbaserte strategispillet Spartan i vår del av verden.

Spartan er det tredje i Slitherine Strategies sin serie med turbaserte kongespill basert på antikkens verden. Spillet lar deg velge en av hundre historisk korrekte nasjoner (inkludert Sparta) som du kan prøve å lede til seier. Du får mulighet til å bygge over hundre ulike bygninger og forbedringer til byene dine, og for å bygge disse tilgang på ni ulike ressurser, fra gull og marmor til kobber og korn.

Som i Civilization-serien kan du forske på ulike teknologier for å gi deg fordeler i forhold til de andre nasjonene. Hvis du velger å gå til krig har du mulighet til å bruke over 40 ulike typer tropper (fordelt på 10 ulike kulturelle grupperinger), og du kan la heroiske ledere føre troppene dine i kamp. Om du ønsker det, kan du spille kampene på et 3D-kart, men spillet inneholder også muligheten til å la datamaskinen beregne resultatet.

Spillet inneholder diplomater som kan skape handelsavtaler, allianser og ikke-aggresjonsavtaler. Dessuten har du mulighet til å sende spioner inn i andre riker for å utføre hemmelige operasjoner der. Spartan kan spilles i flerspiller over LAN eller nettet.

Spartan kommer ut til neste år.

Siste fra forsiden