Speedball 2: Tournament til Steam

Det nye spillet i Speedball-serien vil lanseres over Steam, og bruke samme kopibeskyttelse som The Orange Box.

Speedball 2: Tournament er en helt ny etterfølger til klassiske Speedball 2 for Amiga. Det brutale og futuristiske sportsspillet gjenskapes ved hjelp av moderne teknologi, og fokuset i Tournament-versjonen er på superrask onlinespilling.

Idrett blir svært voldelig i fremtiden

Her møtes to lag, hvert med ni spillere. Målet er å få en stålball inn gjennom motstanderens mål, og for å oppnå dette kan du benytte deg av alle mulige midler. Om motstanderens spillere må bæres ut av banen i likposer, er dette bare en fordel.

Spillet kommer med internasjonale ligaer og et verdensomspennende rangeringssystem, og den tyske utgiveren Frogster Interactive er overbevist om at spillet vil glede både sportspillentusiaster, actiontilhengere og e-sportspillere.

Nå er det klart at Speedball 2: Tournament skal lanseres over Steam mot slutten av november. I tillegg kommer butikkversjonene til å benytte seg av Steam for aktivering, på samme måte som for eksempel The Orange Box gjorde.

Mer informasjon om Speedball 2: Tournament kan du finne på spillets offisielle nettsted. Merk at dette spillet ikke har noen ting å gjøre med nyversjonen av Speedball 2, som for ikke lenge siden ble lansert for Xbox 360.

Siste fra forsiden