Spill Day of Defeat: Source gratis

Hvis du er en av disse merkelige folkene som ikke er interessert i OL, kan du kose deg med Day of Defeat: Source denne helgen.

En av de mest geniale tingene med markedsføringen av Guild Wars var (og er) gratishelgene - perioder der folk kan prøve hele spillet, helt gratis. Valve har tydeligvis sett hvilken suksess NCsoft og Arena.net har hatt med denne strategien, og nå har de kunngjort at de vil gjøre det samme for Day of Defeat: Source denne helgen.

For å ta del i gratisspillingen av Day of Defeat: Source, kan du besøke Steam for å forhåndsnedlaste spillet. Gratishelgen starter kl. 21 norsk tid (kl. 12 PST) førstkommende fredag. Day of Defeat: Source slippes i butikkene på torsdag, og har vært tilgjengelig for kjøp over Steam siden i fjor.

Day of Defeat: Source er en ny versjon av det andre verdenskrig-baserte flerspillerspillet Day of Defeat (som startet som en modifikasjon for det opprinnelige Half-Life), hvor spillerne kan kjempe for de allierte eller aksemaktene i heftige kamper over nettet.

Siste fra forsiden