Spill doktor i ER

Legacy Interactive har kunngjort at de jobber med et spill basert på den amerikanske TV-serien ER, hvor handlingen foregår på et sykehus.

I ER spiller du en nyansatt lege, og må behandle en jevn strøm av pasienter som lider av alt fra mindre kutt og skrubbsår til alvorlige skader påført i ulykker og voldsepisoder. Samtidig må du jobbe sammen med en rekke av karakterene fra TV-serien, og her lover utviklerne at du får ta del i politiske intriger, etiske dilemmaer og hete romanser. Hvis du er flink vil du skaffe deg prestisje og respekt hos de andre legene og dine overordnede, og stige i både rang og lønn.

Skuespillerne Noah Wyle (Dr. John Carter), Sherry Stringfield (Dr. Susan Lewis) og Mekhi Phifer (Dr. Gregory Pratt) vil spille sine roller i spillet, og karakterene deres vil modelleres for å likne på skuespillerne. Det blir spennende å se hvordan dette spillet ender opp - dette er riktignok ikke første PC-spill hvor du får spille doktor og behandle skader, men det er temmelig lenge siden vi så noen liknende spill på markedet i vår del av verden.

ER skal etter planen lanseres til høsten og distribueres av Vivendi Universal.

Siste fra forsiden