Disney Illusion Island

Spill som Donald, Minni, Langbein og Mikke i nytt Disney-spill

Illusion Island er et Rayman-aktig samarbeidsspill for opptil fire spillere.

Ved siden av Amy Hennigs Marvel-spill, kunne Disney også vise fram noe litt mer jovialt under helgens D23-messe: Illusion Island er et splitter nytt plattformeventyr hvor man inntar rollen som Donald, Langbein, Minni og Mikke i et fargerikt tegneserieunivers.

Stilen er tydelig inspirert av de moderne Mikke Mus-tegnefilmene, mens gameplayet lener seg langt i retning Ubisofts to foregående Rayman-spill.

Dette innebærer at man får servert et todimensjonalt plattformspill, hvor presisjon, gåteløsning og samarbeid står i høysete. Sistnevnte kommer i form av at spillet lar opptil fire spillere ta del i moroa sammen, hvor man da kan velge fritt mellom de fire hovedpersonene.

Fritt for å være Donald!
Dlala Studios

Gammelt prosjekt, nytt liv

Handlingen kaster gjengen ut på eventyr i et mystisk univers hvor hamsteraktige(?) skapninger trenger hjelp for å redde verden fra mørk magi. Her skal man «løpe, svømme, svinge og hoppe for å finne tre magiske bøker som kan redde verden», heter det i spillets offisielle beskrivelse.

Spillet utvikles av Dlala Studios, og er basert på et prosjekt som egentlig ble kansellert i 2016. I et intervju med IGN kommer det fram at det opprinnelige prosjektet, som aldri ble annonsert, har endret seg mye siden den gang, og at endringer innad i Disney har vært med på å gi spillet nytt liv.

Illusion Island lanseres eksklusivt på Nintendo Switch en gang i 2023.

LES OGSÅ: Vårt tilbakeblikk på Disney-spillet Kingdom Hearts II »

Siste fra forsiden