Spill Universal Combat gratis

3000AD har lansert en gratisutgave av romspillet Universal Combat.

Universal Combat kom ut i 2004, og er en svært omfattende kampsimulator. Den massive spillverdenen inneholder over 250 planeter, og verdensrommet har totalt mer enn 21000 interesseområder (byer, militærbaser og romstasjoner).

Spillet er gratis, så ikke klag på grafikken

Du kan være alt fra kommandøren av enorme romskip til en marinesoldat, og kjempe slag i rommet, i lufta og på landjorda.

Med 12 spillbare raser og over 500 ulike kampenheter skulle variasjonen være svært god. Spillet skal inneholde en kampanje på 25 oppdrag, 15 "instant action" scenarier samt et fritt spillmodus som lar deg fly hvor du vil og gjøre hva du vil.

Nå har utviklerne i 3000AD lansert en gratisversjon av spillet. Denne inneholder ingen reklame og kan spilles så lenge du vil. Litt av musikken har blitt fjernet (men du får mulighet til å legge til egen musikk), og flerspillermodusen er borte, men ellers får du det komplette spillet.

Installasjonsfilen er på cirka 445 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden