Counter-Strike: Global Offensive

Spillerbytte i det norske topplaget LGB eSports

Sebastian «ensa» Aas forlater laget, og blir erstattet av en gammel kjenning.

ESL

LGB annonserte torsdag at de har gjort en endring på lagoppstillingen sin. Sebastian «ensa» Aas har viket plass for Pål «Polly» Kammen. Endringen kom som en overraskelse på oss som følger laget, men det er tydelig på uttalelsen som har kommet i ettertid at ting ikke har fungert optimalt.

På sine Facebook-sider sier LGB følgende

UT: Sebastian «ensa» Aas.

– I dag annonserer vi offisielt at Sebastian «ensa» Aas har blitt fjernet fra LGB eSports. Ensa passet ikke inn i lagets spillestil, og med personlige problemer som holdt han tilbake fra å spille ut potensialet sitt, følte laget at det var naturlig med en utskiftning.

Videre sier de:

– Vi takker ensa for hans korte tid i LGB eSports, og ønsker han lykke til i fremtiden. For å erstatte ensa, har vi tatt in Pål «Polly» Kammen for å forsterke laget, og for å hjelpe oss til å nå de forventningene og målene vi har for laget.

Deltar i årets Gamer.no-liga

LGB eSports deltar som kjent i årets Gamer.no-liga, og denne forandringen kommer akkurat i tide slik at de rekker å komme seg i gang til ligastarten. Som vi skrev om tidligere også, så skal de delta i årets FACEIT-liga sammen med en rekke store lag.

Opptak fra en kamp mot HellRaisers i FACEIT kvalifiseringen tidligere i januar.

Siste fra forsiden