Harry Potter: Quidditch Champions

Spillere savnet rumpeldunk i Hogwarts Legacy – nå får trollmannssporten sitt eget spill

Harry Potter: Quidditch Champions begynner spilltesting denne uka.

Warner Bros.

Rollespillet Hogwarts Legacy høstet meget god kritikk etter lanseringen i vinter. Ett av få ankepunkter var riktignok mangelen på rumpeldunk, men nå viser det seg at Warner Bros. hadde andre planer for trollmannssporten.

Sammen med utvikler Unbroken Games dro Warner denne uken sløret av Harry Potter: Quidditch Champions, som har vært under utvikling i flere år. Det blir et frittstående rumpeldunkspill, med fokus på konkurranse og nettbasert flerspiller.

Utvikleren forklarer at Harry Potter: Quidditch Champions byr på kamper mellom to spillere eller to lag på flere spillere. Hvor mange lagkamerater man kan ha kommer ikke frem, men all spilling foregår på nett.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Harry Potter: Quidditch Champions har ikke fått noen slippdato, og foruten PC er det ikke bekreftet hvilke plattformer det utvikles for. Enkelte fans trenger riktignok ikke vente evigheter på å få teste opplegget, som begynner testing allerede til helgen.

Interesserte spillere kan registrere seg via spillets nettsider for å få sjansen til å delta på både denne og fremtidige testfaser.

LES OGSÅ: Immortals of Aveum byr på magikrig i førsteperson »

Siste fra forsiden