Overwatch

Spillerflukt fra Riddle

Overwatch-laget står med kun én spiller to dager før kvartfinalene i King of Nordic.

Kristian «Liesin» Lie (nærmest kamera) gikk til Epiphany Bolt kort tid etter Gigacon 2016.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Riddle har gjort en god jobb med å markere seg på det norske Overwatch-kartet. De ligger for øyeblikket på delt andreplass i Telenorligaen, og har deltatt på det meste av norske turneringer. Nå sitter laget igjen med kun én spiller, nemlig Eskil «Eskil» Mogstad.

Samarbeidsproblemer

DISSE HAR FORLATT RIDDLE:

Vis mer

Kristian «Liesin» Lie
Kristian «Tricky» Kovacs
Petter «Dave» Stenhaug
Daniel «Eplejus» Nilsen
Filip «maniox» Unander

Laget mistet tre spillere til Epiphany Bolt, som nylig plukket opp Nordic Alpha. Det oppstod samarbeidsproblemer mellom Mogstad og Daniel «Eplejus» Nilsen som resulterte i at Nilsen forlot laget. Deretter dro Kristian «Liesin» Lie til Epiphany Bolt. Dermed ballet det på seg.

– Vi skulle lete etter nye spillere, men før vi rakk det dro «Dave» og «Tricky» også til Epiphany Bolt. Da de to dro, orket ikke «Maniox» å spille mer, så da er det bare meg igjen, forteller Mogstad til Gamer.no.

Nå er laget på utkikk etter nye spillere som kan fullføre Telenorligaen og delta i sluttspillet i King of Nordic: Overwatch Cup på fredag.

– Hva er det dere ser etter i nye spillere? Har dere noen i kikkerten?

– Nye spillere må være villige til å spille flere ganger i uken, og forbedre sin egen spillestil og som lag. Nye spillere må fungere under en høyt presset atmosfære. Jeg har noen gode spillere i kikkerten som ser lovende ut på papier, så jeg håper å få til noen prøvespillere før King of Nordic, forteller Mogstad.

Daniel «Eplejus» Nilsen er en av mange som har forlatt Riddle.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Sånn er det dessverre noen ganger

Forhenværende Riddle-spiller Nilsen kan bekrefte det Mogstad forteller. Samarbeidet mellom de to fungerte ikke godt nok, som resulterte i at førstenevnte forlot klubben. Valget gikk for Mogstad ettersom han takler flere helter enn Nilsen.

– Det er utrolig trist at laget kun står igjen med Mogstad. Leit å se alle som bare drar sin vei, men sånn er det dessverre noen ganger, forteller han til Gamer.no.

– Men jeg ønsker jo en hver spiller fra Riddle alt det beste i dems framtid videre.

Er du på utkikk etter flere spillere til ditt lag?
Over femti spillere søker lag i Spillermarkedet nå »

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Siste fra forsiden