Spillet damene vil elske

Nå kommer spillet som tar spesielt hensyn til damenes behov.

Det florerer av «jentete» TV-serier, og det samme kan sies om nettbaserte småspill spesielt rettet mot kvinner. Så langt har det imidertid vært få eventyrspill myntet på det sterke kjønn. Utvikler nDreams vil gjerne rette på dette med sitt Venus Redemption.

På bøljan blå i Venus Redemption.

– Vi gleder oss til å vise Venus Redemption til verden. Etter mange måneders utvikling og testing, tror vi spillet vil komme som et friskt pust på markedet – spesielt med tanke på kvinnelige spillere. Teknologien som ligger i Venus Redemption tillater oss å utvikle dype og visuelt slående eventyrspill raskt, og tittelen er spillbar på nesten alle PC-er, sier Patrick O’Luanaigh i nDreams.

Spillet skal være delt inn i episoder, og er på den måten ikke helt ulikt en TV-serie. Historien loves å være rik, og man har fått den erfarne forfatteren Kate Pullinger (The Piano) med på laget for å sørge for nettopp dette. Når man spiller vil man også møte på dype karakterer, ha følelsesladde samtaler med disse og oppleve spennende eventyr.

Tittelen kan minne om The Sims rent visuelt, men utvikleren poengterer at det er snakk om et eventyrspill. Spillet skal være enkelt å komme i gang med, blant annet takket være enkle og intuitive kontroller. Dessuten kan man spille i korte perioder av gangen. Man slipper dermed å investere store mengder tid for å få noe ut av Venus Redemption.

nDreams skal presentere sitt nye hjertebarn for publikum og potensielle utgivere 5. juli. Da vil vi helt sikkert få ytterligere informasjon om tittelen.

Siste fra forsiden