God jul fra Gamer.no

Spillguttene spiller julen inn

Årets beste høytid står for døren, også for oss i Gamer.no.

Da har den tiden av året kommet igjen. Forventningene er skyhøye, både til selve julekvelden og de rolige dagene som følger. Dette er en perfekt tid til å fyre opp spillene du forhåpentligvis får (eller gir) i julegave, eller gå tilbake i arkivet og teste ut titlene det liksom ikke ble nok tid til å hygge seg med i 2009.

Vi hilser en skikkelig spilljul hjertelig velkommen!

Ja, han spiller, men har ikke hastverk med å teste de nyeste konsollene.

Mye action

For Gamer.no har det vært et svært hendelsesrikt år. I januar ble bruddet med Edda Digital et faktum, og vi stablet en helt ny side på beina i løpet av noen dager. I dag er vi en del av Mediehuset Digital, som er et datterselskap av A-Pressen. Vi har lenge vært i en fase der vi bygger opp nettstedet helt på nytt, en jobb vi fortsatt ikke er helt ferdig med.

Likevel kommer det stadig nye funksjoner på siden. Den siste tiden har vi lansert vår egen Spillkalender, en snasen videoseksjon og en svært hendig handleguide. Disse seksjonene vil utbedres og synliggjøres ytterligere i tiden som kommer.

Vi går stadig rundt med ideer og tanker om fremtiden, noe dere lesere helt sikkert vil merke i løpet av 2010. Nettsamfunnet rundt Gamer.no skal styrkes, og vi vil gjerne involvere dere på en mer synlig måte i fremtiden. Heng med, dette blir garantert spennende for oss alle sammen.

Under julehøytiden vil tempoet skrus ned et par hakk også hos oss, men det betyr ikke at vi tar helt fri. Få med deg kåringen av årets spill i romjulen, det blir garantert interessant lesning. Vi har også flere andre spennende saker liggende inne for julebruk, så ta en pause fra kromkaker og ribbefett innimellom og klikk deg inn på Gamer.no.

På nyåret vil vi også servere en artikkelserie om tiårets 50 beste spill, og det vil forundre meg mye om debatten rundt denne listen ikke blir brennheit.

Gamer.no vil gjerne takke alle sine lesere for året som har gått, uten dere hadde vi ikke eksistert. Vi ønsker dere en minnerik juletid og et eksplosivt nytt år!.

Siste fra forsiden