Spionasje under andre verdenskrig

Skytespill satt til andre verdenskrig er vanlig kost, men eventyrspill får vi heller få av. Nå er dette i ferd med å endres.

Anaconda (en avdeling hos den tyske utgiveren dtp) har kommet med en kort og konsis kunngjøring av Undercover, et nytt eventyrspill som skal komme i salg mot slutten av september. Spillet er under utvikling hos det østerrikske studioet Sproing, som står bak Moorhuhn-serien og motorsykkelspillet Jacked.

Undercover foregår under andre verdenskrig, i hjertet av et krigsherjet Europa. Historien omhandler et grusomt "hva om"-scenario, myter og uoppdagede hemmeligheter, og pressemeldingen forteller at det gir ny innsikt i de fryktelige hendelsene som fant sted under krigen.

Det er også omtrent det eneste pressemeldingen sier. De to første skjermbildene gir oss imidlertid et klart signal om at dette er et klassisk tredjepersons eventyrspill, med forhåndstegnede bakgrunner og figurer i 3D. Det offisielle "teaser"-nettstedet gir oss også en liten videosnutt (akkompagnert av spenningsskapende orkestermusikk), og selv om det for øyeblikket kun er på tysk, gir det en viss følelse av atmosfæren i spillet.

dtp har allerede registrert url-et www.undercover-game.com, hvor vi regner med engelskspråklig informasjon blir å finne om litt.

Siste fra forsiden