Pirat-MMO utvides

Splitte mine bramseil!

Pirates of the Burning Sea får en ekspansjon i august.

Det er en stund siden vi har skrevet noe om Flying Labs sjørøver-MMO, Pirates of the Burning Sea. Men nå har den Seattle-baserte utvikleren fortalt at ekspansjonspakken Power & Prestige vil lanseres i starten av august.

Utvidelsen kommer med over 60 nye oppdrag, fire nye fraksjoner, en ny kamptype ("brawling") og muligheten til å regjere over havner.

Kaptein Sabeltann er ute på tur.

Sistnevnte ser ut til å være den største nyheten. Spillets fraksjoner kan kjempe om kontrollen over havnene i spillet, og hvis du er blitt guvernør kan du bestemme skattenivået, forbedre infrastrukturen og gjøre en rekke andre ting for å sørge for at pengene flyter inn.

Ellers fortelles det om forbedringer i forhold til kamp mellom skip, i spillets karrieresystem og i egenskapene til spillfigurene.

Pirates of the Burning Sea foregår på syttenhundretallet. Målet er å søke lykken i det Karibiske Hav, og du kan representere England, Frankrike eller Spania, eller bli lovløs pirat.

Du kan finne ut hvordan du kan bli med i betatesten av den kommende utvidelsen på det offisielle nettstedet. Der kan du også få tilgang på to ukers gratis spilling om du vil teste om Pirates of the Burning Sea er noe for deg.

Siste fra forsiden