Spore er ferdigutviklet

Klart for september-utgivelse

Utviklingen av en av høstens viktigste spillutgivelser er endelig ferdig.

Electronic Arts og Maxis har nå kunngjort at det neste storspillet fra legendariske Will Wright er ferdigutviklet, og sendt til masseproduksjon.

Spore skal Europalanseres 5. september for PC og Mac, men vi får det allerede dagen før her i Norge. DS-spillet Spore Creatures kommer samme dag her til lands, og vi tar også med at mobilspillet Spore: Origins også kommer tidlig i september.

Om du har levd under en stein på Finnmarksvidda, og ikke har fått med deg hva Spore er, kan vi fortelle at det er en livssimulator der du får lede dine egenkomponerte vesener fra ursuppa til atomalderen.

Helt på slutten får du lov til å ta rasen din ut i verdensrommet, hvor du finner millioner av planeter befolket av vesener skapt av andre spillere.

– Vi synes det er utrolig spennende at Spore endelig blir tilgjengelig for spillerne. Maxis har hatt det utrolig moro under utviklingen av dette spillet, men moroa er kun i startfasen, sier produsent Lucy Bradshaw hos Maxis.

Mens du venter på Spore, kan du leke deg med Spore Creature Creator, som lar deg designe dine egne vesener. Du kan også teste et par prototyper fra tidlig i spillets utvikling.

Mer info finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden